Αν και σε σχέση με πέρσι έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα ο Α.Ο. Χανιά θέλει να επαναλάβει το «διπλό»  που έκανε στον Πύργο στο περασμένο πρωτάθλημα.

Στις 14.00 την Κυριακή το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη «ρίχνεται» στη… μάχη της Football League 2, με την αναμέτρηση κόντρα στον Πανηλειακό να είναι η εναρκτήρια του νέου πρωταθλήματος..

Ο έμπειρος τεχνικός έχει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Καλογεράκης, Πάντος, Μπακάκης, Μποχώνης, Τζανάκης, Τάντσης, Τσαρτσίδης, Κορδονούρης, Βουρβαχάκης, Αντωνόπουλος, Καμπλιώνης, Κατάκης, Ανωγειανάκης, Βαν Ντερ Χουφτ, Πλουσής, Καλπάκης, Βεστάκης, Μπρατσιάνι, Αργυρίου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Σελινιωτάκης (είχε σκοράρει στο περσινό 1-2), Τσιμπανάκος, αλλά και οι Ευστρατίου, Παπαδάκης, Βαρουξάκης, Στυλιανάκης, Μαρκαντωνάκης και Φάμπιο (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Ιανουάριο).

Διαιτητής του παιχνιδιού έχει οριστεί ο Πουλημάς (Κέρκυρας) με βοηθούς τον Τζον Χάρισον Μπαλή (Κέρκυρα) και τον Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζα).

4ος διαιτητής θα είναι ο Τζουανόπουλος (Αχαΐας) και παρατηρητής ο Μανωλόπουλος (Μεσσηνίας).


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook