Το παιχνίδι με τον Διαγόρα είναι δύσκολο, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είναι αναγκαίο να καταλάβουν πως, για να παραμείνουν στο κυνήγι της ανόδου πρέπει να πάρουν τα ντέρμπι.

Ο ΟΦΗ καλείται σήμερα στη Ρόδο (18.00 – ΕΤ3), να αποδείξει πως μπορεί να μείνει ζωντανός παρά τα χτυπήματα που δέχεται. Ο «αλενατόρε» ταξίδεψε στο Σμαραγδένιο νησί με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συμπεριλήφθηκε και ο Μπόζινταρ Τάντιτς  που ξεπέρασε την ίωση που αντιμετώπιζε και από την Παρασκευή μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα.

Το ίδιο έγινε και με τον Φράντς Μπερτίν που από το Σάββατο επέστρεψε στο Ηράκλειο, καθώς και οι Πολυχρόνης Βεζυρίδης, Κώστας Κιάσος, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που εξέτισαν την τιμωρία τους στο ματς με τον Ιωνικό.

Αντίθετα εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Ανέστης Αγρίτης, ο Βασίλης Ρόβας που δεν είναι 100% έτοιμος, όπως και ο Γιώργος Μανούσος για λόγους τακτικής. 

Η αποστολή

Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Τάντιτς, Καμπάνταης, Γιακούμπου, Παπουλής, Μπουλούτ, Ζορμπάς, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννης, Κιάσσος, Ρούσεφ, Γαλανόπουλος και Μπερτίν.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Όσον αφορά τις σκέψεις του «Αναστό» για το βασικό σχήμα ο Βεζυρίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με τον Γαλανόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Πίτσο στο αριστερό και τους Γεωργίου – Χαριτωνίδη στόπερ (θέση διεκδικεί και ο Μπερτίν). Στη μεσαία γραμμή σίγουρος θεωρείται ο Κάλαϊτζιτς με παρτενέρ του ως αμυντικός μέσος έναν εκ των Κατσικογιάννη, Μπουλούτ, Βερόν. Ελεύθερο ρόλο μπροστά από τα δύο αμυντικά θα έχει ο Ρούσεφ, ενώ η επιθετική «τριπλέτα» στο 4-3-3 θ’ αποτελείται από τους Καμπάνταη (κορυφή), Παπουλή (δεξιά) και Γιακούμπου ή Τάντιτς (αριστερά).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook