Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο ΟΦΗ την Κυριακή το απόγευμα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

H κρητική ομάδα σε γενικές γραμμές στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο αλλά δέχθηκε και τα τρία τέρματα σε καίρια χρονικά σημεία της αναμέτρησης βάση της εξέλιξης του ματς.

Ουσιαστικά ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να κυνηγήσει κάτι καλύτερο στο ΟΑΚΑ από δύο λάθη στην άμυνα που έφεραν και τα δύο από τα τρία τέρματα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ στο 14΄ αν και ο ΟΦΗ με το σουτ του Σίσιτς στο 8΄ είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με 0-1 όμως ο Καπίνο απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ο Κατσουράνης σέντραρε από τα δεξιά ο Κάρολ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ζέκα αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για τους «πράσινους».

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ ισορρόπησε το ματς και περιόρισε αρκετά τον Παναθηναϊκό χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 35΄ όταν μετά το σουτ του Καμπάνταη ο Παπουλής έβαλε την προβολή και η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 1-0 και ο ΟΦΗ έδειχνε ότι έχει την δυνατότητα βάση της εμφάνισης του να ισοφαρίσει το ματς όμως ακόμη ένα λάθος στο χώρο της άμυνας έφερε το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος στο 47΄ με τον Κάρολ στο 46΄ να κρατάει το 1-0 στο μακρινό σουτ του Λέτο αλλά να μην μπορεί να κάνει το ίδιο στην αμέσως επόμενη φάση χωρίς να φταίει όμως ο ίδιος.

Ο Λέτο εκτέλεσε το κόρνερ ο Σίσιτς στο πρώτο δοκάρι γύρισε πίσω και όχι μπροστά την μπάλα και ουσιαστικά έβγαλε ασίστ για τον αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή Κλεϊτον που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Ο ΟΦΗ όμως όπως και στο ματς στο Καραϊσκάκη δεν παράτησε το παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 57΄. Ο Χόρχε Λόπεθ που είχε περάσει στο 55΄ στον αγώνα στη θέση του αρνητικού Σίσιτς έκανε καταπληκτική μπαλιά στον Παπουλή που βγήκε πίσω από την άμυνα των «πρασίνων» και ο Καπίνο στην προσπάθεια του να τον ανακόψει τον ανέτρεψε με τον Ζαχαριάδη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Κάλαϊτζιτς να μην αστοχεί από τα 11 βήματα μειώνοντας σε 2-1 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Και εκεί που φαινόταν ότι ο ΟΦΗ ήταν ικανός να μειώσει το σκορ έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Χόρχε Λόπεθ και τον Παπουλή ήρθε ένα πέναλτι από πλευράς Παναθηναϊκού στο 75΄ για να «κλειδώσει» το ματς για τους «πράσινους».

Ο Γεωργίου φάνηκε να ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Μαυρία και ο Λέτο που έψαχνε με μανία το γκολ σε όλο το ματς ευστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι γράφοντας το τελικό 3-1.

ΠΑΟ (Ζ. Φερέϊρα): Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Λέτο, Κουϊνσι, Ζεκά (88\’ Φουρλάνος), Σιμάο (84\’ Βιτόλο), Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Κλέϊτον (66\’ Μαυρίας).

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης, Μποντόρ (70\’ Βάντο), Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής (78\’ Ζορντι Λόπεθ), Σίσιτς (55\’ Χρόρχε Λόπεθ), Σουμπίνιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook