Στην Ασή Γωνιά υπήρξε «μοιρασιά» στην αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τον Ζαρό, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 1-1.

Οι δύο ομάδες είχαν στην ουσία από ένα ημίχρονο υπεροχής, με το συγκρότημα του Αντώνη Καλογεράκη να έχει δοκάρι στο 27’ με τον Ανδριαδάκη και να παίρνει το προβάδισμα στο 42’ με το σουτ του Χαλκιαδάκη, μετά από ατομική ενέργεια του Μανιαδάκη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν από νωρίς για την ισοφάριση, έχοντας ευκαιρίες με τους Καραδάκη (52’), Σηφακάκη (60’) και Μπαξεβάνη (66’) για να φτάσουν τελικά στο 1-1 στο 75’ με πέναλτι που καταλόγισε ο Κασσελάκης για χέρι του Λουλιάδη σε σέντρα του Δοντσίδη.

Ο τελευταίος εκτέλεσε εύστοχα την παράβαση για το τελικό 1-1, ενώ στο 81’ ο Φούλγκερ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Καραδάκη.

Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Φραγκιαδάκης, Αντουράκης, Μανωλακάκης, Δραμηλαράκης (55’ Μπαξεβάνης), Κλαψινός, Δοντσίδης, Χαρατσής, Δημήτρη, Καραδάκης (88’ Ιβάνοβ), Κεφάκης, Σηφακάκης.

Νερά Ζαρός (Αντώνης Καλογεράκης): Φούλγκερ, Προβιδάκης, Νταβιγλάκης, Λουλιάδης, Αναγνωστάκης, Καλεμάκης, Χαλκιαδάκης, Πλύγκος, Μανιαδάκης (68’ Χ. Καλπάκης), Ανδριαδάκης (89’ Τσαΐνης), Γ. Κλαπάκης (64’ Δαριβιανάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook