Ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο ΟΑΚΑ παρά την ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε : «Ξέραμε ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα πολύ φορμαρισμένη με πολύ καλή ψυχολογία μετά και την επιτυχία που είχε κόντρα στον ΟΣΦΠ. Πιστεύω όμως ότι καθοριστικό σημείο στην εξέλιξη του αγώνα ήταν η φάση του πέναλτι το οποίο κατά τη γνώμη μου ήταν τραβηγμένο. Την περασμένη Κυριακή έγινε ανάλογη φάση σε εμάς και όχι απλά δεν μας δόθηκε το πέναλτι, αλλά αποβλήθηκε και ο παίκτης μας. Όμως και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη.

Εμείς είχαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα σαν ομάδα, έγινε πολύ καλό και ανοικτό παιχνίδι και πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Με την αναμέτρηση αυτή, κλείσαμε ένα σερί δύσκολων αγώνων με καλή συγκομιδή και τώρα μπροστά μας έχουμε αγώνες οι οποίοι είναι στα μέτρα μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και την προσπάθειά τους και σε αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε το ίδιο την προσπάθειά μας για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Ερωτηθείς για τη δυναμικότητα των «μεγάλων» του Ελληνικού πρωταθλήματος και το που θα κριθεί ο τίτλος, τόνισε: «Έχουμε παίξει με όλους τους μεγάλους και με τον ΟΣΦΠ και την ΑΕΚ, και τον ΠΑΟΚ και σήμερα τον ΠΑΟ. Το πρωτάθλημα πιστεύω θα κριθεί μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ».

«Ο ΟΦΗ ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος»

Από τη πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟ Ζεσουάλδο Φερέϊρα ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στη βοήθεια που είχε η ομάδα του από τον κόσμο: «Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που ήταν σαν να έπαιζαν δίπλα μας. Είναι η πρώτη φορά που είδα τους φιλάθλους να είναι τόσο κοντά μας χωρίς φωτοβολίδες που ενοχλούν τον αγώνα. Αυτός είναι ο πιο θετικός τρόπος να είναι κοντά μας ο κόσμος. Ήταν μια ατμόσφαιρα που μου άρεσε πάρα πολύ.

Ο ΟΦΗ ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος και κάθε φορά για εμάς είναι δύσκολο να παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Έκλεισε όλους τους διαδρόμους, έπαιζε με 10 παίκτες πίσω κάτι που μας υποχρέωσε να παίξουμε από τα άκρα και όχι τον άξονα όπως παίζουμε, έπρεπε να έχουμε υπομονή σε όλο τον αγώνα και ενώ πετύχαμε τρία γκολ και θα μπορούσαμε και άλλα δεν σημαίνει ότι ήμασταν τόσο δυνατοί όσο μπορούμε.

Όλες οι ομάδες έχουν σαν βασικό μέλημα πως θα εξουδετερώσουν τον αντίπαλό τους και υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσαμε να εξουδετερώσουμε τον αντίπαλό μας δεν είχαμε πάντα την τύχη που θα θέλαμε. Ο αγώνας δεν είχε τη ροή που είχε σε άλλες περιστάσεις. Είναι σημαντικό μετά από 3 εβδομάδες με ντέρμπι, ο επόμενος είναι πάντα επικίνδυνος και το είχα πει νωρίτερα αυτό. Μετά από αυτούς τους αγώνες που υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση, ο αμέσως επόμενος την επηρεάζει και είναι λογικό.

Θα σταθώ όμως στο ότι κερδίσαμε, είμαστε πρώτοι και κοιτάμε τους επόμενους αγώνες και πως θα παραμείνουμε στην κορυφή. Αξίζαμε τη νίκη, ήταν δίκαιη και τα γκολ ήρθαν από διάφορους παίκτες μέσα σε αυτούς και τον Λέτο που είναι πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή. Η ομάδα μας δείχνει ότι έχει καλούς και ικανούς παίκτες σε κάθε αγώνα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook