Ακόμη μια νίκη στον 10 όμιλο της Δ΄ Εθνικής πέτυχε ο Ηρόδοτος πιστωποιόντας το γεγονός ότι φέτος διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο.
Θύμα της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού αυτή την φορά ήταν η ομάδα των Ασιτών που έχασε με 3-0 από το συγκρότημα του Ν. Ανδριανάκη.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα γκολ που τους ακυρώθηκε στο 6΄ της αναμέτρησης με τον Δομάζο , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ηρόδοτος δεν κέρδισε δίκαια το ματς.

Το 1-0 έκανε για τους γηπεδούχους στο 16΄ ο Χαντζής , και στο 56΄ ο Παπαδάκης με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζαχαριουδάκη για να κάνει το 2-0. Στο 71΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αντίκρισε την κόκκινη κάρτα όταν έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής. Η απώλεια αυτή έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο του Ηροδότου στη συνέχεια με τον Κοκκινάκη στο 81΄ με πλασέ να βάζει το «κερασάκι» στην τούρτα και να κάνει το τελικό 3-0.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ζαφείρης, Κοζυράκης (46’ Μωραϊτης), Μαγάκης, Μαυρίδης, Χαρίτος, Κώττης (75’ Δροσάκης), Φράγκος, Χατζής, Παπαδόπουλος (57’ Μαθιουδάκης), παπαδάκης, Κοκκινάκης.

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ., Μπαμπουλάκης, Αντωνακάκης, Οικονομάκης, Μπερερής, Δομάζος, Τσερεβελάκης (73’ Πιπεράκης), Ποτηράκης (88’ Μιχελιδάκης), Ανδρεαδάκης (65’ Λεμονάκης), Σταυρακάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook