Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ηρόδοτο φιγουράρει η Αναγέννηση Ιεράπετρας του Ν. Δεδελετάκη μετά το πέρας και της 4ης αγωνιστικής στον 10ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής.

Οι Ιεραπετρίτες που αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής κατάφεραν να σημειώσουν ακόμη μια μεγάλη νίκη στην έδρα τους κερδίζοντας εύκολα με 2-0 τον ΠΟΑ που από την μεριά του παρά το γεγονός ότι φέτος έχει βάλει υψηλούς στόχους απογοητεύει με την μέχρι τώρα παρουσία του.

Η Αναγέννηση κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42΄ όταν ο Μπαριτάκης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Παϊσανίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 55΄ ο ΠΟΑ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως το σουτ του Συσκάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τη νίκη για τους γηπεδούχους «κλείδωσε» στο 77΄ ο έμπειρος Κώστας Δεδελετάκης με πλασέ.

Αναγέννηση Ιεράπετρας: Ταρτάλας, Μαστοράκης,Τοψιδέλης, Λιοντάκης, Χατζάκης,Μπαριτάκης,Λαγουδάκης, (83΄Μακράκης), Παϊσανίδης, Δεδελετάκης,(85’ Μαραβέλας), Κουτούζος,Αρχαγγελίδης (55’Χρυσοφάκης).

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Χαλκιαδάκης, Μαρκάκης (46΄Λεμπιδάκης), Αραβιάκης, Πετράκης, Καινουργιάκης, Φραγκιαδάκης (46΄Βλαστός), Συσκάκης,Βενιανάκης (80’ Μιχελακάκης), Τριχάκης,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook