Θέλεις να πέσεις για ύπνο και αν γίνεται να ξυπνήσεις πιο κούκλα από ποτέ; Φυσικά και γίνεται! Μάθε όλα τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να δείξεις πιο κούκλα από ποτέ και ξέχασε ρυτίδες, κοκκινίλες και μαύρους κύκλους ενώ απόλαυσε επιτέλους την πιο λαμπερή εκδοχή της επιδερμίδας σου!

Πλύνε το πρόσωπό σου νωρίς: Κάνε συνήθεια να πλένεις το πρόσωπό σου λίγες ώρες πριν πέσεις για ύπνο. Όπως λένε οι δερματολόγοι, αν περιμένεις να καθαρίσεις το πρόσωπό σου όταν νιώθεις εξαντλημένη και έτοιμη να κοιμηθείς, το πιο πιθανό είναι να μην δώσεις την απαραίτητη προσοχή και έτσι θα επιτρέψεις στις τοξίνες να εγκατασταθούν στο δέρμα σου όλο το βράδυ πράγμα που είναι τουλάχιστον καταστροφικό για την επιδερμίδα σου!

Κοιμήσου ανάσκελα: αν θέλεις το δέρμα σου να ακτινοβολεί το πρωί, πρέπει να κοιμάσαι ανάσκελα! Το κεφάλι σου ζυγίζει κάποια κιλά και έτσι ασκεί μεγάλη πίεση στο πρόσωπο σου ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι θα αποφύγεις την εμφάνιση των λεπτών γραμμών στο πρόσωπό σου αν κοιμάσαι ανάσκελα. Πολλοί δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι μπορούν να καταλάβουν πώς κοιμάται ο καθένας από τις ρυτίδες που έχουν!

Μεταξένια μαλλιά το πρωί: συνήθως ξυπνάς αναμαλλιασμένη και σου παίρνει αρκετή ώρα μέχρι να δαμάσεις την ζούγκλα των μαλλιών σου; Η λύση έρχεται και εδώ να σου δώσει μια ανάσα: πριν πέσεις για ύπνο, τύλιξε τα μαλλιά σου σε ένα μεταξένιο φουλάρι και φρόντισε το μαξιλάρι σου να είναι μεταξένιο έτσι ώστε να προστατεύεις τα μαλλιά σου.

Αν αυτό που θέλεις είναι όγκος και ανάλαφρες μπούκλες, τότε δεν έχεις παρά όταν κοιμηθείς να τυλίξεις τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό κότσος μπαλαρίνας και το πρωί που θα τα ξεδιπλώσεις θα έχεις τις πιο σέξι ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες που μπορείς να φανταστείς!

Βάλε τη βαζελίνη σου: η βαζελίνη είναι ένα πολύ σημαντικό προϊόν που καταφέρνει να μαλακώσει τα πιο δύσκολα και «σκληρά» σημεία του κορμιού σου όπως τους αγκώνες, τα γόνατα και τις φτέρνες που συχνά είναι πολύ αφυδατωμένα και η επιδερμίδα εκεί δεν είναι καθόλου απαλή. Επίσης η βαζελίνη μπορεί να απαλύνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου σου!

Έτσι αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να απλώσεις την βαζελίνη πριν πέσεις για ύπνο έτσι ώστε να δράσει όλο το βράδυ και το πρωί να έχεις μαλακώσει τα πιο απαιτητικά σου σημεία! Άπλωσε στις φτέρνες σου βαζελίνη και βάλε τις κάλτσες σου για να βεβαιωθεί ότι η βαζελίνη θα κάνει δουλειά όλη τη νύχτα και το πρωί που θα ξυπνήσεις θα δεις τις φτέρνες σου πιο απαλές από ποτέ!

Ενυδάτωση η αρχή της επιδερμίδας σου: δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την ενυδάτωση του δέρματος. Η κρέμα νύχτας είναι απαραίτητη πριν πέσεις για ύπνο και εσύ δεν έχεις παρά να την απλώσεις επιμελώς στο δέρμα σου έτσι ώστε να εξαφανίσεις την ξηροδερμία και τις κοκκινίλες. Ένα σωστά ενυδατωμένο δέρμα δείχνει να ακτινοβολεί ειδικά μετά τον βραδινό ύπνο και φυσικά το πρωί λάμπεις και χωρίς την ανάγκη των βαφτικών σου!

(womenonly)