\”Φτερά\” έκανε κατά ένα μυστήριο τρόπο, μεγάλο χρηματικό ποσό περίπου 800.000ευρώ, από τα ταμεία του πρώην Δήμου Νεαπόλεως.

Το ποσό υπήρχε σε χρηματοκιβώτιο και ανεξήγητα εξαφανίστηκε αφού η ταμίας έγινε άφαντη ενώ ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου κ. Κουνενάκης πρόκειται να ζητήσει ένορκη διοικητική εξέταση.

Το γεγονός με \”οσμή\” σκανδάλου έχει αναστατώσει τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Λασίθι, αφού τα χρήματα που είχαν απομείνει στο χρηματοκιβώτιο ήταν 2ευρώ.

Ο κ. Κουνενάκης, δεσμεύθηκε ότι θα προστατεύσει την δημόσια περιουσία και ζητά από την υπάλληλο σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης (του δημοσιογράφου Π. Γιαίτση), να παραδώσει το ταμείο ειδάλλως θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημ Κουνενάκης, διατηρεί ακόμη κάποιες επιφυλάξεις για το εάν έχει \”οσμή\” σκανδάλου η υπόθεση αλλά τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί, οδηγούν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Εάν η ταμίας δεν παρουσιαστεί, δια της υπηρεσιακής οδού, μέχρι αύριο θα ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Πάντως σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr ο κ.Κουνενάκης άφησε να διαφανεί ότι η υπόθεση έχει πολλά κενά και ότι \”σίγουρα δεν είναι κάτι καλό\” όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Για το σημαντικό θέμα πρόκειται να ενημερωθεί ο γ.γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αθ. Καρούντζος.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες η ταμίας δεν έχει φύγει από την Κρήτη και γίνονται προσπάθειες από τη Δημοτική Αστυνομία για να την εντοπίσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook