Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας για την άριστη φιλοξενία στο παιχνίδι της Κυριακής (27/11) εξέδωσε ο Πλατανιάς, που αναφέρει ότι θα την ανταποδώσει στο β’ γύρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ευχαριστεί την Π.Α.Ε. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ για την άριστη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας στο πλαίσιο του μεταξύ μας αγώνα για την 5η αγωνιστική της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ. Η δέσμευση που δίνουμε από την πλευρά μας, είναι ότι θα φιλοξενήσουμε τον ίδιο τρόπο την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα Χανιά στο πλαίσιο του β’ γύρου του πρωταθλήματος, όπως εξάλλου έχουμε πράξει έως τώρα στους δύο αγώνες που έχουμε πραγματοποιήσει στην έδρα μας».

Ο πρόεδρος στη Γ.Σ. της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής

Στις 14.00 τη Δευτέρα πραγματοποιείται η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Β’-Γ’ εθνικής κατηγορίας, με την ΠΑΕ Πλατανιάς να εκπροσωπείται από τον πρόεδρο της, Στέλιο Βαρουξάκη.

Κύριο θέμα συζήτησης το οικονομικό και το πώς θα προκύψουν έσοδα για τις ομάδες της Football League, ενώ επί τάπητος θα τεθεί και το θέμα των μετακινήσεων, που επιβαρύνουν περισσότερο τις νησιωτικές ομάδες, Πλατανιά, Καλλονή και Διαγόρα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook