Σε μια κίνηση που δεν συμβαίνει συχνά, προέβη η διοίκηση του Ζαρού, όπου παρά την «βαριά» ήττα από τον Ρωμανό η οποία μπορεί και να του στοιχήσει ακόμη και τον τίτλο, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την διαιτησία του Γιώργου Φουκάκη στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής.

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και ο προπονητής της ομάδας του Νερό ΖΑΡΟΣ, θεωρούν αναγκαίο να συγχαρούν το διαιτητή κ. Φουκάκη Γιώργο και τους συνεργάτες του για την κατά κοινή ομολογία άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους, στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των πρωτοπόρων ομάδων Ρωμανός- Νερό Ζαρός, την Κυριακή 13-02-2011.

Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, επελέγη  για την διαιτησία του ο κ. Φουκάκης, πετυχαίνοντας την άριστη διεξαγωγή του αγώνα, εντός και εκτός γηπέδου, επαληθεύοντας τον χαρακτηρισμό "άψογος" που έχει λάβει από τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Ηρακλείου, της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

 Τέτοιες διαιτησίες χαίρουν εκτίμησης τόσο των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, όσο και του φίλαθλου κόσμου, συμβάλλοντας από την δική τους θέση στην εξέλιξη-προώθηση-καλυτέρευση του ποδοσφαίρου και δη του ερασιτεχνικού»