Μετά τον Ανέστη Αγρίτη και ο Κώστας Κιάσσος προχώρησε στο σφράγισμα δύο επιταγών που είχε στα χέρια του και με την μορφή κατασχετήριου μπλοκάρει άλλες 55.000 ευρώ που είναι η αξία των δύο επιταγών από την επόμενη δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η πρώτη επιταγή έληγε στις 20 Ιουνίου και η δεύτερη στις 20 Ιουλίου του 2011, όμως αποδείχθηκε στην συνέχεια ότι και οι δύο επιταγές που ήταν της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν είχαν αντίκρισμα και για αυτό ο Κιάσσος προχώρησε στην παρακάτω κίνηση για να διασφαλίσει τα χρήματα του μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων η του Ο.Π.Α.Π.

Ο νέος αυτός πονοκέφαλος για την ΠΑΕ ΟΦΗ αντικατοπτρίζει και την κατάσταση που επικρατεί για το κρητικό συγκρότημα στο οικονομικό με το πρόβλημα αυτό να επηρεάζει πλέον σε μεγάλο βαθμό και το καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Άλλωστε οι ψίθυροι ότι μετά τον Β. Ρόβα ετοιμάζονται τουλάχιστον άλλοι τρεις παίκτες να κάνουν προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι ολοένα και πληθαίνουν και αυτό που απομένει είναι να μάθουμε αν οι παίκτες αυτοί προχωρήσουν σε προσφυγή.