Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΟΦΗ σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα που έγινε την Δευτέρα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου αγωνίστηκε κυρίως με παίκτες που δεν έπαιξαν βασικοί στο ματς με τον Παναθηναϊκό θέλοντας με αυτό τον τρόπο ο προπονητής του ΟΦΗ να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του καθώς ακολουθεί ένας καυτός μήνας για τον ΟΦΗ με 7 παιχνίδια μέχρι τις 3 Ιανουαρίου οπότε και τελειώνει ο πρώτος γύρος.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ρούβα πάντως είχαν μέτρια απόδοση σε αντίθεση με την ομάδα της Γέργερης που έδειξε αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με το ματς Κυπέλλου με την Λάρισα εν όψει και της έναρξης των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Football League 2 όπου την Κυριακή το συγκρότημα του Μυρ. Σηφάκη θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Πανηλειακό.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα του φιλικού του ΟΦΗ με τον Ρούβα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18΄ με προβολή του Ταχματζίδη και έκαναν το 0-2 στο 70΄ με σουτ μέσα από την περιοχή από τον Ξημεράκη.

Ο ΟΦΗ είχε μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 69΄ όταν το σουτ του Ουκάρ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρούβα.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μονιάκης (70 Τζούνιορ), Βάντο, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεζ, Βερόν, Ουκάρ, Ζορμπάς, Μάντζιος, Νύκταρης (45 Ζαχαράκης).

ΡΟΥΒΑΣ: Καλομοίρης, Φουκαράκης, Κωνσταντάρας, Κατασμπελίδης, Ταχματζίδης, Πλουσής, Σταθόγλου, Μασαούτης, Περογαμβράκης, Ρηγάκης.

Στο Β μέρος αγωνίσθηκαν και οι : Τσαμάρης, Μπελίτσας, Ξημεράκης, Μαραγκάκης, Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Κοντάκης, Καραταράκης, Ιερωνυμάκης, Ανυφαντάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook