Για προσβλητική  επίθεση τόσο προσωπική όσο και απέναντι στις θεσμικές ιδιότητες, κάνουν λόγο με ανακοίνωση που εξέδωσαν η Βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ κυρία Ευαγγελία Κουρουπάκη και η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώς Βρέντζου Σκορδαλάκη με αφορμή το περιστατικό με την προσφορά ιταλικής παρμεζάνας στα εγκαίνια της έκθεσης Χenia.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

\”Προσκληθήκαμε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 στα εγκαίνια της έκθεσης Χenia, κι επιλέξαμε να παρευρεθούμε ακριβώς επειδή γνωρίζουμε την εταιρεία και αναγνωρίζουμε τη συμβολή της στην αναβάθμιση του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος όλα αυτά τα χρόνια.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι την ίδια στιγμή που τα δικά μας ποιοτικά τυριά μένουν αδιάθετα στα τυροκομεία, στον κόσμο προσφερόταν ιταλική παρμεζάνα.

Η αντίδραση μας στην προσφορά ιταλικού τυριού στη συγκεκριμένη έκθεση ήταν αυθόρμητη και δικαιολογημένη. Θεωρήσαμε καθήκον μας στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου να καταγγείλουμε το γεγονός ως ατυχές εκτιμώντας ότι οι παρατηρήσεις μας θα βρουν γόνιμο έδαφος για μελλοντικές διοργανώσεις.

Αντ’ αυτού, δεχθήκαμε μία προσβλητική επίθεση τόσο προσωπική, όσο και απέναντι στις θεσμικές μας ιδιότητες.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook