Στη Δικαιοσύνη οδηγήθηκαν σήμερα τρεις γυναίκες από το Χαράρε της Ζιμπάμπουε, οι οποίες κατηγορούνται για «βιαιοπραγία εναντίον ανδρών».

Οι εν λόγω γυναίκες φέρονται να βίαζαν άνδρες για να πάρουν το σπέρμα τους, το οποίο εν συνεχεία χρησιμοποιούσαν σε διάφορες τελετές «μαγείας».

«Μία από τις γυναίκες μου πέταξε νερό στο πρόσωπο και μετά μου χορήγησαν κάτι που μου προκάλεσε μεγάλη σεξουαλική επιθυμία» αναφέρει ένας άνδρας που φέρεται να έπεσε θύμα των κατηγορουμένων.

«Σταμάτησαν το αυτοκίνητο και με ανάγκασαν να κάνω σεξ μαζί τους αρκετές φορές, χρησιμοποιώντας προφυλακτικά. Όταν τελείωσαν με άφησαν στην ερημιά ολόγυμνο. Κάποιοι άνθρωποι που μάζευαν χόρτα με βοήθησαν καλώντας την αστυνομία, που με μετέφερε στο νοσοκομείο για να περάσει η επίδραση αυτού του ναρκωτικού που μου είχαν δώσει, καθώς είχα ακόμη επιθυμία να κάνω σεξ» πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας την εξιστόρηση των όσων φέρεται να έζησε ανέφερε: «Αισθάνομαι βιασμένος και απογοητευμένος, επειδή όταν το είπα στη σύζυγό μου, με άφησε, παίρνοντας μαζί ένα από τα τρία παιδιά μας. Ελπίζω ότι θα επιστρέψει».

Οι γυναίκες κατηγορούνται για βιαιοπραγίες εις βάρος συνολικά 17 ανδρών. Εντός του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσαν για να «ψαρέψουν» τα θύματά τους βράθηκαν31 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Οι ίδιες ισχυρίζονται ότι είναι ιερόδουλες και ότι τα προφυλακτικά που βρέθηκαν δεν είχαν προλάβει να τα πετάξουν.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook