Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΑΟΧ για την ήττα στο Ρουφ (4-2), με την οποία οι μπλε συμπλήρωσαν τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα στα οποία δεν έχουν πάρει ούτε ένα βαθμό, με αποτέλεσμα έτσι η διαφορά τους από την γραμμή του υποβιβασμού να πέσει στον ένα βαθμό.

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα δεν παραβρέθηκε ο Προμπονάς, αλλά ο βοηθός του Δημήτρης Καφούσης ο οποίος στάθηκε στην έλλειψη καλής ψυχολογίας που φάνηκε αμέσως μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων: \”Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά τα δύο γκολ που δεχτήκαμε απογοητεύτηκαν οι παίκτες και δεν πίστεψαν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν είχαμε τη ψυχολογία να γυρίσουμε το ματς. Δίκαιη η νίκη του Ρουφ. Εμείς θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να σωθούμε\”.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ, Μίλτος Γκόφας, από την άλλη στάθηκε περισσότερο στην ψυχολογική σημασία της νίκης επί των Χανίων: \”Παίξαμε πολύ καλά. Επιθετικά και ήμασταν αποτελεσματικοί. Πιέσαμε ψηλά μετά το 3-1, αλλά ήμασταν φλύαροι και επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια γι\’ αυτό και παραλίγο να κινδυνεύσουμε στο τέλος. Σε γενικές γραμμές όμως, είχαμε καλή απόδοση και πήραμε βαθμούς και ψυχολογία μαζί. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει στη συνέχεια\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook