Λαϊκά δικαστήρια στήθηκαν για μια ακόμα φορά στο γήπεδο της Ριζούπολης μετά την νέα -τρίτη κατά σειρά- ήττα του Απόλλωνα, αυτή τη φορά από τον Βύζαντα Μεγάρων. Οι οπαδοί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» επιδόθηκαν για μια ακόμα φορά σε εν χορό υβριστικά συνθήματα κατά του Νίκου Καρούλια, ζητώντας την αποπομπή του από τον πάγκο («Καρούλια, φύγε»). Δέκτης των αντιδράσεων του κόσμου έγινε και ο μεγαλομέτοχος Σταμάτης Βελλής, ο οποίος όμως εξακολουθεί να στηρίζει τον έμπειρο τεχνικό.

«Τα παιδιά προσπάθησαν αυτό που μπορούν. Δεν τους ρίχνω ευθύνη. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Είναι δύσκολη περίοδος για μας. Ξέραμε εξαρχής πως δεν είμαστε για εκεί που δείχνει η βαθμολογία. Τώρα θέλουμε μόνο ηρεμία» σχολίασε ο κ. Καρούλιας μετά το τέλος του αγώνα και δικαιολόγησε ακόμα την συμπεριφορά του Καραδέμητρου, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έτρεξε προς τα αποδυτήρια με σκοπό να επιτεθεί σε παίκτη των φιλοξενούμενων επισήμανε: «Τον έβρισε ο Σκαφτούρος και μάλιστα επανειλημμένα μέσα στον αγώνα. Η ενέργεια του πάντως είναι κατακριτέα. Θα δούμε τι θα κάνουμε…».

Ο Καρούλιας είχε ακόμα στην ανάπαυλα του αγώνα έντονο διάλογο διαμαρτυρόμενος προς τον διαιτητή ενώ νωρίτερα είχε ανταλλάξει… γαλλικά και με μέλος από τον πάγκο του Βύζαντα. Ο προπονητής των νικητών Μουράτ Σεροπιάν σχολίασε από την πλευρά του στο φινάλε. «Οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς. Δείξαμε για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι καλύτερη εικόνα από ότι στην έδρα μας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Εύχομαι στον Απόλλωνα να βρει το δρόμο του γιατί είναι καλή και ιστορική ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook