Ακόμη ένα παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας ο 19χρονος αριστερός μπακ χαφ Μανόλης Τζανακάκης έγινε επαγγελματίας στον Εργοτέλη.

Ο Τζανακάκης που προέρχεται από την Ακαδημία του συλλόγου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Άλλωστε πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει κληθεί αρκετές φορές και στην Εθνική Νέων.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργοτέλη αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο Μανόλης Τζανακάκης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 19χρονος (30/04/1992) μεσοαμυντικός, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία μας, ανταμείβεται για την προσπάθεια που καταβάλει και την προσήλωση του στο στόχο που έχει θέσει, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις σαν επαγγελματίας τόνισε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μου τον Εργοτέλη. Είναι ένα όνειρο ζωής για εμένα που γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να βελτιώνομαι καθημερινά, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν για να υλοποιήσω τον στόχο μου και κυρίως την οικογένεια μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook