Η Ιωάννα Πηλίχου ήταν καλεσμένη στο πρωινάδικο του ANT1 και έκανε αποκαλύψεις για τα προσωπικά της. Εδώ και τρία περίπου χρόνια είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Σαράντο Γεωγλερή.

Ο αγαπημένος της παρακολουθεί το «Dancing»;

«Εκτιμώ πολύ ότι του αρέσει και με στηρίζει. Δεν έχει έλθει στο live γιατί προτιμάει να με βλέπει από το σπίτι, με παρέα, πιο ήσυχα. Κάθε φορά που γυρίζω στο σπίτι από το live, μου λέει πόσο τέλεια με βρίσκει και πόσο άψογα θεωρεί ότι εκτέλεσα την χορογραφία μου, αλλά εγώ πάντα έχω τις αμφιβολίες μου και θέλω το κάτι παραπάνω», δήλωσε.

Προβλέπεται γάμος σύντομα; «Σε γενικές γραμμές είμαι κατά του γάμου και κατά του παιδιού. Μου φαίνεται τρομερή δέσμευση, ιδίως το παιδί. Σε γενικές γραμμές, δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχε βγει ποτέ αυτό, ποτέ κάτι τέτοιο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό της

«Πραγματικά, τρόμαξα, αλλά εκτίμησα και το πώς αντέδρασε ο Αντρί (σ.σ. ο παρτενέρ της). Όταν είδα την αντίδρασή του, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Με έχει σώσει πολλές φορές και με έχει προστατέψει από πολλά πεσίματα και πολλούς κινδύνους. Είναι πολύ μεταδοτικός και πολύ καλός».

(zougla.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook