Επίσκεψη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Φραγκίσκος Παρασύρης, στη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Κυδωνάκη και το ΔΣ του νοσοκομείου.

Στην ευρεία σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης, οι διευθυντές της τεχνικής, της οικονομικής και της νοσηλευτικής υπηρεσίας καθώς και ο Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών του Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ Παρασύρης ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νοσοκομείου και δεσμεύτηκε για τη στήριξη των προτεραιοτήτων που έχουν τεθεί και αφορούν:

α) Τα ζητήματα που αφορούν την επέκταση του νοσοκομείου και ειδικότερα νέων πτερύγων με προϋπολογισμό 16.5000 ευρώ.

β) Το ζήτημα της ανακαίνισης των υπαρχουσών κτηρίων, της αναβάθμισης του τεχνολογικού εξοπλισμού και την αξιοποίηση όλων των χειρουργικών αιθουσών.

γ) το ζήτημα της ανεύρεσης πόρων για την χρηματοδότηση μελετών γύρω από την αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου του νοσοκομείου.

δ) το ζήτημα της έλλειψης ειδικοτήτων ιατρών για την κάλυψη των μεγάλων κλινικών , τα γενικότερα προβλήματα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και ειδικότερα η ολοκλήρωση των διορισμών ιατρικού προσωπικού.

ε) τα προβλήματα που απασχολούν την Μονάδα Νεογνών , την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και της Ογκολογικής.

Ο κ. Παρασύρης έδωσε έμφαση από την πλευρά του, ιδιαίτερα στο ζήτημα του εισιτηρίου των 5 ευρώ που έχει επιβληθεί πρόσφατα τονίζοντας ότι θα εισηγηθεί προς τους αρμόδιους Υπουργούς Εργασίας να καταργηθεί τουλάχιστον για τους συνταξιούχους και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook