Η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος - Ο.Τ.Ο.Ε. πραγματοποιεί, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στις 19.00, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (Δημοκρατίας 10), ημερίδα για ενημέρωση - συζήτηση με θέμα: «Εξελίξεις στις Τράπεζες . Η Απασχόληση, οι Αμοιβές , το Ασφαλιστικό και οι Εργασιακές Σχέσεις στο στόχαστρο »

"Οι στιγμές είναι κρίσιμες για όλους τους εργαζόμενους στις Τράπεζες και το αποτέλεσμα θα κριθεί από την αποφασιστικότητά μας, τη συσπείρωση στα συνδικάτα και το αγωνιστικό μας φρόνημα.

Η συμμετοχή των Τραπεζοϋπαλλήλων στην συγκέντρωση θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενημερώσουμε και να συζητήσουμε για τις εξελίξεις και με αυτό τον τρόπο να συμβάλλουν και οι ίδιοι, στην διαμόρφωση κλίματος συσπείρωσης και δυναμικής, ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στον αγώνα που δίνουμε, προκειμένου να αποτρέψουμε αυτές τις επιλογές.", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Από την ΟΤΟΕ θα παρευρεθούν: ο Πρόεδρος της συν. Σταύρος Κούκος και τα μέλη της Διοίκησης, συν. Γιάννης Δουρδούνης και Στέλιος Βοργιάς.