Η Έλενα Παπαβασιλείου παρακολούθησε χθες τη θεατρική παράσταση «Κατσαρίδα», όπου τη συνάντησε η κάμερα του «Πρωινό Μου» και μίλησε για τη φημολογούμενη κόντρα της με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και το κλίμα που επικρατεί πίσω από τις κάμερες της εκπομπής του Alpha.

H ίδια φάνηκε απροετοίμαστη όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που αποτελεί το νέο sex symbol: «Τι να πω δεν ξέρω. Δεν νιώθω πάντως έτσι» απάντησε.

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να είναι δυσαρεστημένη με τη συμμετοχή της στην εκπομπή της οποίας ηγείται η Ναταλία Γερμανού, η ίδια για μία ακόμη φορά, τις διέψευσε: «Και να μου το λέγανε ότι θα περνούσα τόσο καλά στο «Μες στην καλή χαρά», δεν θα το πίστευα. Το διασκεδάζουμε (…). Δεν υπήρχε παρεξήγηση με τη Γερμανού, όσο περνάει ο καιρός, περνάμε όλο και καλύτερα. Δεν σκέφτομαι το να έχω παραπάνω χρόνο στην εκπομπή ή κάποια συγκεκριμένη ενότητα. Θέλω να είμαι θετική παρ’ όλα αυτά και το εννοώ αυτό».

Όσο για την προσωπική ζωή και τον έρωτα που ζει το τελευταίο διάστημα, η Έλενα Παπαβασιλείου, δήλωσε: «Νέος έρωτας;… Ευχαριστώ πολύ», αποφεύγοντας παράλληλα να απαντήσει αν θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook