Στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου αντί των Χανίων όπου ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα αναζητήσει την Τετάρτη (30/11) ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος ως τυπικά γηπεδούχος, το Καλαμάκι.

Δυστυχώς, λόγω της μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου Χανίων, η χανιώτικη ομάδα αναγκάστηκε να υποβληθεί σε νέο ταξίδι, το τρίτο μέσα σε διάστημα μιάμιση σχεδόν εβδομάδας, έτσι ώστε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Λόγω μάλιστα και των δυσκολιών κάτω από τις οποίες ο Μάκης Βολτυράκης προσπαθεί να δουλέψει με τους παίκτες του, η αναχώρηση από τα Χανιά έγινε την Δευτέρα (28/11) το βράδυ προκειμένου την Τρίτη (29/11) να πραγματοποιηθεί μία μίνι προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, και σε ό,τι αφορά το ματς με το Καλαμάκι, ο Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES προσβλέπει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να φτάσει σε μία ακόμα επιτυχία που θα τον διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο στη βαθμολογία της Α1.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17.00 και έχουν οριστεί να τον διευθύνουν οι κύριοι Σκαλοχωρίτης και Κωνσταντινίδης.

Η αποστολή είναι η εξής: Γαλανίδης, Λεβεντάκης, Βιζυράκης, Σάμπο, Ντούλος, Αυγουστιανάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Μπαριωτάκης, Δερμιτζάκης, Χαριτάκης, Μπατάκης, Σολανάκης, Φωκάς, Μαρκάκης, και Κεραμειανάκης.

Συνοδός της αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων, κ. Σπύρος Μαραγκουδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook