Διέσχισε όλη την Ελλάδα ακούγοντας μουσική από το ραδιοcd της νταλίκας του ένας 37χρονος Ιρανός οδηγός, χωρίς κανείς να καταλάβει ότι μέσα στο ηχείο υπήρχε όπιο! Ο αλλοδαπός μπήκε στην χώρα, από τους Κήπους Έβρου, χωρίς να τον εντοπίσει ο έλεγχος για ναρκωτικά, αλλά το ταξίδι του σταμάτησε στα… ρουθούνια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Κατά τον έλεγχο που έγινε στην πύλη εισόδου του λιμανιού από άνδρες του Λιμενικού, ο σκύλος αντέδρασε θετικά όταν μύρισε το ηχείο της καμπίνας. Έτσι, σύντομα αποκαλύφθηκε η ειδικά διασκευασμένη κρύπτη, μέσα στο οποίο ο Αφγανός είχε κρύψει ένα κιλό και 33 γραμμάρια όπιο που είχαν προορισμό το Σαλέρνο της Ιταλίας! Ο 37χρονος συνελήφθη και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνονται αλλοδαποί με όπιο στην χώρα μέσα σε λίγες ημέρες κι αυτό δείχνει ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση! Προ ημερών είχε γίνει ελεγχόμενη μεταφορά μισού κιλού οπίου από μια 32χρονη που είχε συλληφθεί στην Βουλγαρία, ώστε να εντοπιστεί ο Αφγανός παραλήπτης στον οποίο θα παρέδιδε τα ναρκωτικά στην Ομόνοια.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook