Μετά την επιστροφή Πίτσου στην αγωνιστική δράση , την Τρίτη ήρθε ακόμη ένα χαρμόσυνο νέο για τον Νίκο Αναστόπουλο από το μέτωπο των ποδοσφαιριστών που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα.

Η είδηση αφορά τον Χρήστο Μπούρμπο που μετά από 3,5 μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στην διαδικασία των πλέϊ οφ του καλοκαιριού την Τρίτη επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον ο τεχνικός του ΟΦΗ μπορεί να υπολογίζει από εδώ και στο εξής στις υπηρεσίες ενός παίκτης που κρίνεται απαραίτητος για τη συνέχεια λόγω και της θέσης που αγωνίζεται καθώς μοναδικός καθαρόαιμος δεξιός οπισθοφύλακας στην κρητική ομάδα μετά και την αποχώρηση του Β. Ρόβα είχε μείνει ο Άρης Γαλανόπουλος.

Ο Μπούρμπος είναι δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από πολύ καιρό στο εκτός έδρας ματς της επόμενης Τετάρτης με την Δόξα Δράμας στο Καυτατζόγλειο.

Στην απογευματινή προπόνηση του ΟΦΗ έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες εκτός από τους Γεωργίου , Παπουλή και Μπουλούτ που έκαναν ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων που έχουν από το ματς με τον Παναθηναϊκό τα οποία όμως δεν εμπνέουν ανησυχία εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Το πρόγραμμα για την Τετάρτη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους παίκτες του ΟΦΗ πρωί (10π.μ) και απόγευμα (4.30 μ.μ).

Κυκλοφορούν την Τετάρτη τα εισιτήρια

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί σε αίθουσα του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Σαββατιάτικου αγώνα με του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης. Στη σύσκεψη όπου δεν παρέστη εκπρόσωπος των φιλοξενούμενων αποφασίστηκε σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι να παραμείνει κλειστή η θύρα 6 του γηπέδου για λόγους ασφαλείας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, ενώ όπως είναι γνωστό απαγορεύεται η ανάρτηση πανό ή πλακάτ με υβριστικό περιεχόμενο.

Η ΠΑΕ-ΟΦΗ θα θέσει σε κυκλοφορία 4.700 εισιτήρια τα οποία θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη και θα έχουν τις παρακάτω τιμές:
Θύρα 1: 10 ευρώ
Θύρα 4,5: 15 ευρώ
Θύρα 8: 20 ευρώ

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στην οδό Καντάνου, δίπλα από την Θύρα 9 του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook