“Λουκέτο” σε τέσσερις εκπομπές βάζει η ΝΕΤ, αφήνοντας κενή την πρωινή ζώνη του καναλιού, διακόπτοντας παράλληλα τα συμβόλαια μερικών από τους βασικούς παρουσιαστές της.

Η Μπήλιω Τσουκαλά, ενημερώθηκε το πρωί της Τρίτης ότι η σύμβασή της δεν ανανεώνεται με αποτέλεσμα η τηλεοπτική χρονιά να τελειώσει γι αυτήν πριν καλά-καλά αρχίσει. Στο τέλος της χτεσινής εκπομπής της, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: «Η διοίκηση με ενημέρωσε ότι σήμερα είναι η τελευταία ζωντανή εκπομπή. Από αύριο θα βλέπετε επαναλήψεις, γιατί λήγουν οι συμβάσεις μιας σειράς δημοσιογράφων και ως εκ τούτου βασικός κορμός εκπομπών δεν θα βγαίνει στον αέρα».

Φανερά συγκινημένη, είπε: «Δεν το επέλεξα. Ελπίζω ότι θα βρεθεί σύντομα λύση», κατέληξε ευχαριστώντας το κοινό της εκπομπής της.


Εκτός από την εκπομπή «Έχει γούστο», αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και το «Μένουμε Ελλάδα», καθώς λήγουν οι συμβάσεις του Γιώργου Αμυρά και της Ρένιας Τσιτσιμπίκου. Στις 10 Δεκεμβρίου λήγουν και οι συμβάσεις του Κώστα Αρβανίτη και της Μαρίας Σαράφογλου, γεγονός που αφήνει την πρωινή ζώνη του καναλιού από τις 6.00 έως τις 12.00 κενή, να προβάλει μόνο επαναλήψεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook