Η Ελληνοαμερικανίδα Νικόλ Κοτοβός είναι η γυναίκα που φαίνεται πως έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

H ιδιοκτήτρια γνωστού καταστήματος με cupcakes στην Κηφισιά, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη, είναι το πρόσωπο που έχει αλλάξει, το τελευταίο διάστημα, τη ζωή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μάλιστα, εκείνος σχεδόν καθημερινά -όταν δεν ταξιδεύει εκτός Αθήνας για λογαριασμό της εκπομπής του- περνά αρκετές ώρες στο μαγαζί της.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει πηγή του Yupi, αναφέροντας: «Ο Γρηγόρης της δείχνει το έντονο ενδιαφέρον του και φροντίζει να περνά αρκετές ώρες μαζί της, όμως είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσουμε για σχέση. Το σίγουρο είναι ότι ο Γρηγόρης είναι ενθουσιασμένος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν από μερικές μέρες, ο παρουσιαστής του Mega είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Πρωινό Mou», όπου ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως οι πληροφορίες του τον θέλουν σε μια νέα σχέση. «Δεν είναι ακριβώς όπως το λες, αλλά είμαι σε μια πολύ καλή κατάσταση -νομίζω εγκεφαλικά πιο πολύ» απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρακολούθησε ένα βίντεο με τον Αντώνη Ρέμο να του στέλνει τις ευχές του για την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος 2», και, μεταξύ άλλων, να δηλώνει: «Το καινούριο πρόσωπο που μπορεί να μπήκε στη ζωή σου, εύχομαι να σου φέρει γούρι». Αμέσως, μετά ο Γρηγόρης, αμήχανος, σχολίασε: «Η επιθυμία του είναι αυτή. Εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει κάτι» και με τον Γιώργο Λιάγκα να παρατηρεί ότι ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν μιλούσε γενικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε χαμογελώντας: «Ναι, εντάξει… κάτι υπάρχει».

\"\"

 

\"\"

Η Νικόλ Κοτοβός σε φωτογραφίες από τις διακοπές της το καλοκαίρι του 2010.

 

 

*Πηγή φωτογραφιών: http://www.hauteliving.com

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook