Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα νότια τμήματα της χώρας, περιορισμένη τοπικά ορατότητα στα ηπειρωτικά και παγετό τις πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 17 στη Δυτική Ελλάδα, από -2 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και από 9 έως 18 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, με μικρή περαιτέρω εξασθένηση το απόγευμα. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 15. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί, με εξασθένηση τις απογευματινές ώρες.

Λίγες νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα και αρκετό κρύο τις πρωινές ώρες, θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.