Στους δρόμους βρέθηκαν  και σήμερα οι εργαζόμενοι της Κρητης σε δημόσιο και ιδιωτιό τομέα διαδηλώνοντας ενάντια στα όσα προβλέπει ο προυπολογισμός του 2012.

Ηράκλειο


Στους δρόμους κατέβηκαν και σήμερα οι Ηρακλειώτες στα πλαίσια της Πανελλαδικής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Οι σημερινές συγκεντρώσεις διοργανώθηκαν απο το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Οι πολίτες του Ηρακλείου διαμαρτύρονται για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης , ενώ τα κυρίαρχα συνθήματα που ακούστηκαν αφορούν το νέο Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Λουκά Παπαδήμο.

Η σημερινή 24ωρη απεργία πραγματοποιείται ενάντια  στα μέτρα λιτότητας που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2012, στην εφεδρεία, καθώς και στις ανατροπές σε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και το καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

Ξεχωριστή ήταν η κινητοποίηση που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ.

Χανιά


Κινητοποιήσεις και πορείες από τους εργαζόμενους πραγματοποιήθηκαν και στα Χανιά.

Συνδικάτα και σύλλογοι πραγματοποίησαν το πρωί συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και πορεία στου δρόμους της πόλης εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αντίθεση τους στα οικονομικά μέτρα που οδηγούν τους εργαζόμενους όπως σημείωσαν οι εκπρόσωποι τους στην φτώχεια και την οικονομική εξαθλίωση.

Ξεχωριστή κινητοποίηση πραγματοποίησε του ΠΑΜΕ με συγκέντρωση στην πλατεία των Νέων καταστημάτων και πορεία στο κέντρο της πόλης.