Αρκετά ουσιώδης για τον κόσμο της ομάδας που την παρακολούθησε ήταν η ανοικτή συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στην αίθουσα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Το παρόν στη συνάντηση αυτή έδωσαν αρκετοί μικρομέτοχοι της ομάδας οι οποίοι εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα και συζήτησαν για πάνω από τρεις ώρες τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα στο οικονομικό κομμάτι και πως μπορούν από την μεριά του να βοηθήσουν τον ΟΦΗ σε αυτό τον τομέα.

Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει μια νέα ανοιχτή συνάντηση του Συλλόγου Μετόχων όπου το παρόν θα κληθούν να δώσουν και αρκετά μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ που δεν ανήκουν στον Σύλλογο αλλά έχουν περάσει στο παρελθόν από την ομάδα , είτε έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρουν τους για αυτή.

Παράλληλα θα επιδιωχθεί να γίνει και μια συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΦΗ τον Νίκο Μαχλά προκειμένου να του τεθούν οι προβληματισμοί για την ομάδα αλλά και οι λύσεις που προτείνουν οι ίδιοι για να μπορέσει η ομάδα να πάρει μια οικονομική ανάσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook