Ένα σημαντικό «αγκάθι» στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ φαίνεται να βρίσκεται προς την οριστική του λύση. Αυτό το πρόβλημα έχει να κάνει με τους πρώην μεγαλομετόχους της ομάδας τα αδέρφια Βατσινά με τους οποίους έστω και την ύστατη στιγμή φαίνεται να βρίσκεται λύση ώστε να πάρουν τα χρήματα τους και να μην οδηγηθούν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου έχει οριστεί η δίκη για την συγκεκριμένη υπόθεση η οποία όπως όλα δείχνουν δεν θα πραγματοποιηθεί και αυτό καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν έρθει σε μια καταρχήν συμφωνία για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που οφείλονται από την ΠΑΕ ΟΦΗ στα αδέρφια Βατσινά για την μεταβίβαση των μετοχών.

Πιο συγκεκριμένα ΠΑΕ ΟΦΗ και αδερφοί Βατσινά έχουν συμφωνήσει προφορικά ώστε να καταβληθεί το ποσό των 300.000 ευρώ στους πρώην μεγαλομετόχους σε δύο ισόποσες δόσεις των 150.000 ευρώ με την πρώτη να καταβάλλεται στις 30 Ιανουαρίου και την δεύτερη στο τέλος Φεβρουαρίου.

Αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει και πάλι κάποια αθέτηση της συμφωνίας την τελευταία στιγμή είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά οι αδερφοί Βατσινά θα αποσύρουν εντός της ημέρας τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει σε Super League και Ο.Π.Α.Π προκειμένου η ΠΑΕ ΟΦΗ να μπορέσει να εισπράξει ένα ποσό κοντά στις 450.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά και τον Ο.Π.Α.Π και να τα διαθέσει σε άμεσες ανοικτές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να λυθούν άμεσα για να μην έχει πρόβλημα η ομάδα στη συνέχεια.