Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για το επόμενο δεκαήμερο ώστε να συλλέξει από τα καταστήματα του Ρεθύμνου ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ των 25 Ευρώ, ώστε να βοηθήσουμε και εμείς σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε τους συνανθρώπους μας και να μην αφήσουμε χωρίς βασικά αγαθά κανένα σπιτικό στο Ρέθυμνο αν είναι δυνατό.

Στοχεύοντας τα αισθήματα αλληλεγγύης των συναδέλφων μας απευθυνόμαστε σε όλους που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, τα καταστήματα τροφίμων (super market, mini market, κρεοπωλεία, παντοπωλεία, φούρνους, ζαχαροπλαστεία), καθώς επίσης και στα καταστήματα ρούχων (ιδιαίτερα παιδικών ρούχων, παιδικών παπουτσιών, παιδικών ειδών), σε καταστήματα δώρων, βιβλίων κ.α.

Οι Δωροκάρτες θα παραδοθούν στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο.

Η παραπάνω πρωτοβουλία εντάσσεται στις υποστηρικτικές ενέργειες του προγράμματος «εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο» που για 11η χρονιά διοργανώνουμε και φέτος με την συνεργασία και την ενίσχυση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.

Πληροφορίες κ. Γιώργο 2831055642 από Δευτέρα – Παρασκευή 09.30 – 11.30 και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook