Η υπόθεση τους το περασμένο καλοκαίρι είχει γίνει… σίριαλ, αφού είχαν βρεθεί κοντά στην αποχώρησή τους από τον Πλατανιά, όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά επειδή έληγαν τα συμβόλαιά τους τον Δεκέμβρη. Τελικά Ιγκόρ Μιρτσέτα και Φαμπρίτσιο Πότσι αν και είχε ανακοινωθεί η μεταγραφή τους στο Διαγόρα Ρόδου, αυτή χάλασε και επέστρεψαν στη χανιώτικη ομάδα.

Η άνοδός της στη Football League αυτόματα σήμαινε ότι οι δύο ικανότατοι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να παραμείνουν στην ομάδα, φτάνει να ανανέωναν το συμβόλαιό τους, και μετά τον Δεκέμβρη του 2011, αφού δεν υπάρχει όριο ηλικίας στους ξένους στην κατηγορία αυτή.

Πράγματι την Πέμπτη η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων για 1,5 χρόνο ακόμα τόσο του Κροάτη επιτελικού μέσου όσο και του Αργεντίνου αμυντικού μέσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση των συμβολαίων για τον επόμενο 1,5 χρόνο των ποδοσφαιριστών Ιγκόρ Μιρτσέτα και Φαμπρίτσιο Πότσι» και συνεχίζει η ανακοίνωση με δηλώσεις των παικτών:

Για την επίτευξη της συμφωνίας, οι δύο ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, τονίζοντας ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη διάρκεια του χρόνου κατά τον οποίο θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της χανιώτικης ομάδας. 

Ο Πότσι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με τον Πλατανιά. Πλέον βρίσκομαι 2,5 χρόνια σε αυτή την ομάδα και… συνεχίζουμε. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και ειδικότερα στον πρόεδρο, για την εμπιστοσύνη που μου επιδεικνύουν. Πιστεύω ότι φέτος έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά στη Β’ Εθνική και να θέσουμε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο του χρόνου».

Και ο Μιρτσέτα: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω για άλλον ενάμιση χρόνο στον Πλατανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και να τους υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος είναι να  μπορέσουμε να κάνουμε φέτος μία καλή πορεία αλλά αυτή η ομάδα έχει το πνεύμα του νικητή και σίγουρα μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω».


Λευτέρης Αντωνακάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook