Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι από την ΚΕΔ της ΕΠΟ οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Και οι δύο ομάδες της Κρήτης παίζουν αυτή την αγωνιστική Σάββατο με τον ΟΦΗ να κάνει την αρχή και να φιλοξενεί στις 4.30 μ.μ στο «Γεντί Κουλέ» τον Αστέρα Τρίπολης που προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Διαιτητής σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ο Θανάσης Γιάχος από τον Σύνδεσμο Χίου με βοηθούς τους Μποζατζίδη από την Μακεδονία και τον Τρύφων από την Δράμα.

Στο ματς του Ατρομήτου με τον Εργοτέλη που θα αρχίσει στις 5.15 μ.μ διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σπυρίδων Σελίμος από την Λακωνία με βοηθούς τους Σαραϊδάρη και Κούλα Χασάν από την Μακεδονία.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα σφυρίξουν στις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής για την Super League :

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

4.30 μ.μ : ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης : Γιάχος (Χίου), Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Τρύφων (Δράμας), 4ος : Χρ. Καλογερόπουλος (Αθηνών)

5.15 μ.μ : Ατρόμητος – Εργοτέλης : Σελίμος (Λακωνίας), Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Κούλα Χασάν (Μακεδονίας), 4ος : Ντίτσος (Πρέβεζας)

7.30 μ.μ : Ολυμπιακός – Παναιτωλικός : Παππάς (Αθηνών), Γεωργαράκος (Αθηνών), Μαγιάννης (Άρτας), 4ος : Θάνος (Γρεβενών)

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

3μ.μ : Δόξα Δράμας – Skoda Ξάνθη : Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας) , Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Κουρομπίλια (Καρδίτσας), 4ος : Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

3μ.μ : ΑΕΚ – Κέρκυρα : Αμπάρκιολης (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας) , 4ος : Τριτσώνης (Αθηνών)

5.15 μ.μ : Λεβαδειακός- Πανιώνιος : Κάκος (Κέρκυρας), Γούκος (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης), 4ος : Μήτση (Πειραιά)

5.15 μ.μ : ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ : Αρετόπουλος (Τρικάλων), Δημητριάδης (Καστοριάς), Καρατζίκας (Αθηνών), 4ος : Κουτσιαύτης (Άρτας)

7.30 μ.μ : Άρης – Παναθηναϊκός : Σπάθας (Πειραιά), Γκάγκας (Λάρισας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook