Μία κίνηση, που είχαν στο μυαλό τους καιρό οι ιθύνοντες του Α.Ο. Χανιά, η οποία δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας υλοποιείται με το πρώτο εντός έδρας ματς για το νέο πρωτάθλημα.

Η χανιώτικη ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης ενημερώνει ότι θα διαθέσει δωρεάν 50 εισιτήρια σε άνεργους, ενώ κλιμάκιο της ομάδας με επικεφαλής τον βοηθό Τάκη Διακάκη θα βρεθεί σε σχολεία των Χανίων για να δώσει εισιτήρια σε μαθητές.

Παράλληλα ανακοινώθηκε η δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων του ΑΟΧ από τα Χανιά προς τα Περιβόλια με λεοφωρείο του ΚΤΕΛ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για τη δωρεάν μετακίνηση:

«Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, ενημερώνει τους Χανιώτες φιλάθλους ότι θα διαθέσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την ΔΩΡΕΑΝ μετάβασή τους στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων για τον αγώνα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2011, Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – Ηλυσιακός για το πρωτάθλημα της Football League2.

Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 14.15 από την πλατεία πλατεία Κοτσάμπαση (στάση Περιβολίων)».

Για τα δωρεάν εισιτήρια σε 50 άνεργους:

«Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ δείχνοντας έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, ανακοινώνει την απόφασή της να διαθέσει δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους Χανιώτες, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ με τον Ηλυσιακό την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 στις 15.00 στο Δ.Σ. Περιβολίων.

Η διάθεση θα γίνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, από τις 11.30 π.μ. μέχρι τις 14.00 στο φουαγιέ του Δήμου Χανίων, στους 50 πρώτους που θα προσέλθουν, οι οποίοι με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας σε ισχύ και της αστυνομικής τους ταυτότητας, θα παραλαμβάνουν το εισιτήριο του αγώνα».

Για τη διάθεση εισιτηρίων σε σχολεία:

«Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ θεωρώντας την νεολαία αναπόσπαστο και δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή το πρωί, ο βοηθός του προπονητή Γιάννη Πετράκη, Παναγιώτης Διακάκης, με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, θα επισκεφθούν σχολικά συγκροτήματα της πόλης των Χανίων και θα μοιράσουν εισιτήρια στους μαθητές, για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ηλυσιακό».


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook