Κάποιοι πελάτες ενός σουβλατζίδικου έμειναν… νηστικοί στη Ρόδο, εξ αιτίας άλλων «πεινασμένων» που έστησαν καρτέρι στον νεαρό που έκανε delivery για να του αρπάξουν τα… σουβλάκια! Οι άγνωστοι δράστες καραδοκούσαν σε κάποιο σκοτεινό σημείο και, όταν είδαν τον υπάλληλο να αφήνει το μηχανάκι του για να κάνει παράδοση σε ένα σπίτι, άδειασαν την ειδική μπαγκαζιέρα με τα τρόφιμα και έγιναν άφαντοι! Όταν ο άτυχος υπάλληλος κατέβηκε για να συνεχίζει το δρομολόγιό του, διαπίστωσε ότι τα σουβλάκια αξίας 15 ευρώ που επρόκειτο να παραδώσει είχαν κάνει φτερά!

Ελιές για… μια ζωή θα έχουν οι άγνωστοι που εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόλεπτη απουσία ενός επιχειρηματία ηλεκτρικών ειδών από το φορτηγό του σε κεντρικό σημείο της Σορωνής στην Ρόδο, για να του αρπάξουν τις… ελιές που είχε μαζέψει από το κτήμα του! Οι δράστες άρπαξαν οκτώ σακιά και, μαζί με αυτά, πήραν και τα… εργαλεία του άτυχου επιχειρηματία!

Ένα ζευγάρι Αλβανών ηλικίας 37 και 30 χρόνων ήταν οι δράστες της κλοπής 250 κιλών μανταρινιών από το αγρόκτημα ενός 61χρονου στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας! Η κλοπή είχε γίνει πριν από μια εβδομάδα και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν στα ίχνη των δραστών, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook