Αφού πέρασε από την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας των Παίδων ο νεαρός αριστερός μπακ του ΟΦΗ Γιώργος Τουγλής κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή της Εθνικής ομάδας Παίδων Θοδωρή Παχατουρίδη που τον επέλεξε για την προετοιμασία της Εθνικής Παίδων που θα γίνει στο Βελβεντό Κοζάνης από τις 11 μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου.

Όπως είναι γνωστό ο φέρελπις ποδοσφαιριστής είχε κληθεί στις 31 του περασμένου Οκτωβρίου για προπόνηση προεπιλογής. Την Πέμπτη (01/12) ο τεχνικός της Εθνικής Παίδων Θοδωρής Παχατουρίδης επέλεξε τον Γιώργο Τουγλή να συμμετάσχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από την πρόσκληση που δέχθηκα για να συμμετάσχω στις εκδηλώσεις της Εθνικής Νέων. Η απόφαση του ομοσπονδιακού μας τεχνικού πολλαπλασιάζει τις ευθύνες μου και φυσικά θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και συγχρόνως να βοηθήσει την Εθνική μας ομάδα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Φυσικά η προσπάθεια και η δουλειά συνεχίζεται. Τώρα αρχίζουν μεγαλύτερες υποχρεώσεις για μένα και μόνο με συνεχή δουλειά θα μπορέσω να τις φέρω σε πέρας» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο ταλαντούχος αριστερός μπακ.