Παραδοσιακά κάθε χρόνο μία Ελληνίδα φοιτήτρια συμμετέχει στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό World Miss University.

Φέτος, στον 24ο διαγωνισμό, θα μας εκπροσωπήσει επάξια η Μις Κρήτη 2010 των Κρητικών καλλιστείων Σοφία Παπαδάκη , η οποία έχει αναχωρήσει για την Seoul της Κορέα.

Στο καθημερινό πρόγραμμα των υποψηφίων έχουν ενταχθεί πολλές δραστηριότητες, αλλά και τα καθιερωμένα πλέον Forums για την Ειρήνη και το Περιβάλλον.

Σε αυτά, παρουσία κορυφαίων καθηγητών, η κάθε κοπέλα πρόκειται να παρουσιάσει μια έκθεση προσωπικών απόψεων και σκέψεων σχετικά με το περιβάλλον και την προστασία του αλλά και τη διεθνή συμμετοχή των εθνών σε θέματα ειρήνης.

Οι υπόλοιπες μέρες θα κυλήσουν ανάμεσα σε φιλανθρωπικές και εθελοντικές δραστηριότητες, σε ξεναγήσεις και αθλητισμό.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, την εντυπωσιακή τουαλέτα με την οποία θα εμφανιστεί την βραδιά του τελικού η 21χρονη Κρητικοπούλα την έχει σχεδιάσει ο Θοδωρής Τρανούλης ενώ τα πέδιλα είναι του οίκου υποδημάτων JB Bournazos. Η Σοφία για εθνική στολή έχει επιλέξει μια κρητική παραδοσιακή στολή με την οποία θα χορέψει τη βραδιά του talent show κρητικό παραδοσιακό χορό.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι το World Miss University είναι ίσως ο μοναδικός διαγωνισμός στον οποίο οι υποψήφιες δεν εμφανίζονται με μαγιό, ενώ αντίθετα εμφανίζονται την βραδιά του τελικού με τήβεννο- το παραδοσιακό ένδυμα που φορούν πανεπιστημιακοί σε επίσημες εκδηλώσεις ή περιστάσεις.

\"\"

\"\"

\"http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/originalg/slideshow/IMG_2000asasa.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook