Οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο, όπου πατέρας σκότωσε τον 39χρονο γιο του.

Συγκεκριμένα το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την κοινωνία των Ατσιπάδων στο Ρέθυμνο σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ όταν πατέρας και γιός φιλονίκησαν λόγω προσωπικών διαφορών.

Κάποια στιγμή και ενώ ο γιός που διέμενε στο ισόγειο του σπιτιού είχε ξαπλώσει, ο πατέρας του που διέμενε στο υπόγειο πέταξε μια πέτρα στην πόρτα. Ο 39χρονος πήγε να ανοίξει για να δει τι συμβαίνει και ξαφνικά είδε τον πατέρα του ο οποίος κρατούσε ένα κυνηγετικό όπλο με το οποίο τον πυροβόλησε στο ύψος του στήθους.

Τον 39χρονο βρήκε νεκρό μέσα σε μιαν λίμνη αίματος ο ίδιος του ο αδελφός, ο οποίος και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο Ατσιπόπουλο ερευνώντας αρχικά όλα τα ενδεχόμενα.

Όμως περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ο 65χρονος πατέρας του θύματος ομολογώντας πως ο ίδιος πυροβόλησε τον γιό του. Όπως είπε ο 65χρονος, μετά τον φόνο περιπλανήθηκε σε χωράφια της περιοχής, ενώ δεν θυμόταν τι είχε κάνει την κυνηγετική καραμπίνα.

Τα αίτια που τον οδήγησαν στο έγκλημα διερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της \”zougla.gr\” αστυνομικές «πηγές» αναφέρουν ότι ο 39χρονος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί, καθώς όπως όλα δείχνουν εμπλεκόταν με ναρκωτικά όντας μάλιστα χρήστης.

\”Αιτία του τραγικού συμβάντος, ήταν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πίεση που ασκούσε ο νεαρός στον πατέρα του σχετικά με κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα.

Ζητούσε να περιέλθουν στην κατοχή του περιουσιακά στοιχεία προκειμένου να προβεί στην πώληση τους. Απόρροια της όλης κατάστασης, ήταν ο πατέρας του να περιέλθει σε απόγνωση και να του αφαιρέσει τη ζωή χρησιμοποιώντας το όπλο του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως φαίνεται να υποστηρίζει ότι έπραξε το σωστό.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook