Ο Νίκος Αναστόπουλος προσπάθησε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε να ρίξει του τόνους βάζοντας την δύσκολη συνέχεια ως δικαιολογία προκειμένου να σταματήσουν τα πανηγύρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αναστόπουλου

 «Το σημαντικό είναι οι βαθμοί που πήραμε και αυτό είναι το ζητούμενο. Πέραν από αυτούς τους πόντους που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια, η νίκη αυτή θα μας τονώσει και την ψυχολογία. Όπως έχω τονίσει το πρωτάθλημα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο και θα χαθούν και άλλοι βαθμοί στα παιχνίδια που ακολουθούν για όλες τις ομάδες και δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Σήμερα κάναμε μια επαγγελματική νίκη.

Με την ίδια σοβαρότητα και τον ίδιο τρόπο σκέψης θα συνεχίσουμε για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μπράβο στα παιδιά, είχαν πάθος, διάθεση και έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά που είναι πρωταρχικό σε τέτοια παιχνίδια. Μπράβο και στον κόσμο που ήταν κοντά μας. Το κεφάλι κάτω γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο και δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν παίζει πλέον ρόλο αν παίζεις καλά και εμείς κυνηγάμε την ουσία. Η συνέχεια όμως είναι δύσκολη και έχουμε ένα ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες».

Ο Ιβάν Ρούσεφ μίλησε εκ μέρους των παικτών

 «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για αυτή τη νίκη. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε και βάλαμε γρήγορα ένα γκολ, στη συνέχεια κρατήσαμε το μηδέν και πήραμε τη νίκη.

Το ξεχνάμε σήμερα κιόλας αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μπροστά για να πάμε για την επόμενη νίκη. Συγχαρητήρια στον κ. Ρουτζιέρη για τη δουλειά που κάνει σε αυτή την ομάδα. Εγώ έχω περάσει δύο καλά χρόνια στον Διαγόρα και κρατάω τα καλά»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook