Με τον 19χρονο Μανόλη Τζανακάκη λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου να βρίσκεται στην αποστολή ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία του για την Σαββατιάτικη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (5.15 μ.μ Novasports 2) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η επιλογή στην τελική 19άδα του νεαρού Τζανακάκη σίγουρα αποτελεί έκπληξη και ίσως δείχνει και την γραμμή πλέον που σκέφτονται να ακολουθήσουν στον Εργοτέλη μέχρι το τέλος της χρονιάς αξιοποιώντας τα πολλά ταλέντα που διαθέτει η ομάδα στα τμήματα υποδομών.

Σε ότι έχει να κάνει με τα μέλη που απαρτίζουν την αποστολή του Εργοτέλη για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λεάλ, Ρομάνο, Αθανασίου, ο τιμωρημένος Σαρρής και ο Ευαγγέλου με τον Μπουχαλάκη.

Στον αντίποδα επιστρέφουν στην αποστολή οι Τζούνιορ και Γιοβάνοβιτς που εξέτισαν τις ποινές τους στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Ν. Καραγεωργίου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι οι : Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Χαντί, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ και Καρέλης.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Όσον αφορά τα πλάνα του Ν. Καραγεωργίου για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο Περιστέρι τα πράγματα φαίνεται να είναι ξεκάθαρα. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας δεν θα διατηρήσει το 4-4-2 του προηγούμενου αγώνα και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην αγαπημένη του διάταξη σε 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καβουσάκης, στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Γιαλούσης , αριστερά ο Βίσιο και στο κέντρο οι Σασιασβίλι και Χίμπλιγκερ. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής στα αμυντικά χαθ θα βρίσκονται οι Τζούνιορ και Ολίσε με τον Μπέτο σε ρόλο οργανωτή ενώ στην επίθεση δεξιά θα είναι ο Κουτσιανικούλης , αριστερά ο Φραγκουλάκης και στην κορυφή ένας εκ των Μπούντιμιρ η Κατσικοκέρη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook