Ο αντίχειρας του αριστερού χεριού του 29χρονου James Byrne είναι κάπως πιο μεγάλος από αυτόν του δεξιού. Κι αυτό γιατί στην πραγματικότητα είναι… το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του!

Ο νεαρός πατέρας ενός παιδιού έκοψε τον αντίχειρά του στην προσπάθειά του να πριονίσει ένα κομμάτι ξύλο τον περασμένο Δεκέμβρη.

Οι γιατροί προσπάθησαν να συγκολλήσουν το δάχτυλό του στο χέρι, αλλά παρά τους μήνες θεραπείας που ακολούθησε η ροή του αίματος στο δάχτυλό του δεν ήταν φυσιολογική, ούτε όταν τοποθέτησαν επάνω του… βδέλλες!

Τότε οι χειρουργοί που τον παρακολουθούσαν του πρότειναν, όπως αναφέρει άρθρο στο newsbeast.gr, μια ασυνήθιστη επέμβαση, κατά την οποία θα αφαιρούσαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του για να το τοποθετήσουν στο αριστερό του χέρι! Του είπαν ότι το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε θα ήταν ότι για λίγο καιρό θα επηρεαζόταν η ισορροπία του!

Ο James υποβλήθηκε στην επέμβαση τον περασμένο Σεπτέμβρη και τώρα, δύο μήνες μετά ο «νέος του αντίχειρας» «λειτουργεί» κανονικά. Μάλιστα, του έχει δώσει και το παρατσούκλι… «Toby»
«Οι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά όταν τους λέω τι έκανα. Μερικοί το βρίσκουν αστείο, άλλοι αηδιάζουν. Ο γιος μου το βρίσκει καταπληκτικό, το έδειξε και στους συμμαθητές του και… έγινε για λίγο καιρό ο “celebrity” της παιδικής χαράς!» προσθέτει.