Με μια προπόνηση που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για την Σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση (4.30 μ.μ Novasports 3) με τον Αστέρα Τρίπολης για την 12η αγωνιστική της Super League.

To ευχάριστο για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι ότι για πρώτη φορά δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι (επιστρέφουν και οι Μάντζιος και Ταυλαρίδης από την τιμωρία τους) και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκε αρκετά για το ποιους παίκτες θα αφήσει εκτός αποστολής από την τελική 20άδα που επέλεξε μετά το τέλος της προπόνησης.

Οι 20 παίκτες που διάλεξε ο προπονητής του ΟΦΗ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι : Κάρολ. Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν, Μάντζιος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Μπουλούτ, Βάντο, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Χόρχε Λόπζε, Μποντόρ, Ζόρντι Λόπεζ, Σόουζα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπούρμπος, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Ζαχαράκης, Νύκταρης, Μονιάκης και Σαχσανίδης.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Σε ότι έχει να κάνει με τις σκέψεις του Νίκου Αναστόπουλου για την αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης η διάταξη θα παραμείνει στο 4-2-3-1 με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, και στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γαλανόπουλο, αριστερά τον Μπουλούτ η τον Βάντο και στα στόπερ τους Ταυλαρίδη και Γεωργίου. Στην μεσαία γραμμή δεν αποκλείεται λόγω και των συνεχόμενων ματς που υπάρχουν μέσα στον Δεκέμβριο να δοθεί μια ανάσα στον Κάλαϊτζιτς και την θέση του στην αρχική ενδεκάδα να πάρει ο Μποντόρ που θα έχει σαν παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή τον Ζόρντι Λόπεθ η τον Βερόν. Λίγο πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή θα παίξει ο Σουμπίνιο , που θα έχει δεξιά του τον Χόρχε Λόπεθ , αριστερά τον Παπουλή και στην κορυφή της επίθεσης τον Μάντζιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook