Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν τη Δευτέρα οι μετανάστες απεργοί πείνας, που παραμένουν στο μέγαρο «Υπατία», παρά το πέρας των 15 ημερών που υποτίθεται ότι θα διέμεναν εκεί.

Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους μετανάστες απεργούς πείνας, ο Πέτρος Γιώτης δήλωσε ότι «από την πρώτη στιγμή υπάρχει ομάδα γιατρών όλων των ειδικοτήτων που παρακολουθεί σε 24ωρη βάση τους απεργούς πείνας. Χθες, εμφανίστηκε κλιμάκιο του ΚΕΛΠΝΟ, χωρίς καμιά ταυτότητα, δηλώνοντας ότι ήρθε να εξετάσει τους απεργούς. Μετά τέσσερις ώρες προσκόμισαν έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ήρθαν για να παράσχουν ιατρικές υπηρεσίες και ψυχολογική υποστήριξη στους μετανάστες απεργούς πείνας. Τους δηλώσαμε ότι οι απεργοί πείνας παρακολουθούνται από την πρώτη στιγμή από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και έχουν την ψυχολογική στήριξη των υποστηρικτών του αγώνα τους».

Από την πλευρά των γιατρών υποστηρικτών στους απεργούς πείνας, ο παθολόγος ογκολόγος Θανάσης Καραμπέλης διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι στο μέγαρο «δεν υπάρχει κανένα ύποπτο περιστατικό γρίπης».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, οι άνθρωποι του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων που επισκέφθηκαν τους μετανάστες απεργούς πείνας στο κτίριο «Υπατία»… πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Άνθρωποι που περιφρουρούσαν το χώρο, επέδειξαν το συνήθη παραγοντισμό της Αριστεράς, παραγοντισμό που θα ζήλευε και το σενάριο των Monty Python στη «Ζωή του Μπράιαν», όπως έγραψε το protothema.gr, και απαγόρευσαν την είσοδο στο κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook