Τελικά μου λύθηκε η απορία για το έντονο \”ενδιαφέρον\” κάποιων Ηρακλειωτών αναφορικά με το εαν υπήρξαν \”βουλευτικές παρεμβάσεις\” για τον διορισμό διευθυντή στον ΟΑΔΥΚ.

Γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε το παραμικρό ενδιαφέρον απο το Ηρακλειοκεντρικό κράτος της Κρήτης (το Αθηνοκεντρικό μας τελείωσε) για τα τεκταινόμενα στον ΟΑΔΥΚ.

Γιατί πλήρης ήταν η αδιαφορία τους επι δύο χρόνια που ο ΟΑΔΥΚ έμενε ακέφαλος.

Και ξαφνικά, ενώ έχει δρομολογηθεί η συγχώνευση ΟΑΔΥΚ-ΟΑΝΑΚ, και ενώ επιτέλους αποφασίζεται ο διορισμός του διευθυντή, νάσου πετιούνται με \”δημοσιεύματα\” αναφορικά με το πως επελέγη τελικά ο διευθυντής και \”πιέσεις που ασκήθηκαν\” κλπ.

Και επειδή ο κόσμος τόχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, είναι ηλίου φαεινότερο πως οι άνθρωποι ορέγονται την έδρα και την θέση του διευθυντή του νέου συγχωνευμένου Οργανισμού.

Και μπορεί για το \”Εφετείο\” να υπήρξε η δικαιολογία της \”εξυπηρέτησης των πολιτών\”

Και μπορεί για την μετατροπή του Ηρακλείου ως το απόλυτο διοικητικό κέντρο της Κρήτης να υπήρξε η δικαιολογία του \”μεγαλύτερου πληθυσμού\” (τα ίδια έκαναν με την Αθήνα και την μετέτρεψαν σε τέρας).

Όμως το υδατικό δυναμικό της Κρήτης που θα διαχειρίζεται ο νέος Οργανισμός βρίσκεται κυρίως στην Δυτική Κρήτη και ακόμη και με την δική τους λογική (πληθυσμιακή κλπ)  δεν πρέπει να τίθεται καν θέμα για το που θα είναι ο νέος Οργανισμός και απο που θα είναι ο διευθυντής του.

Μάλιστα με την ίδια λογική, θα περίμενα απο τους Καρούντζο-Αρναουτάκη να μεταφέρουν στην Δυτική Κρήτη και την Περιφερειακή υπηρεσία διαχείρισης των υδάτων.

(Σταύρο θυμάσαι προεκλογικά που μιλούσες για κατανομή των περιφερειακών υπηρεσιών στην Κρήτη; Ιδού η Ρόδος , ιδού και το…πήδημα\”.

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook