Έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε στην οδό Ροζού με Γ.Καρτάλη στον Βόλο σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο πρώην διεθνής διαιτητής και εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Γιώργος Δαλούκας, δίπλα ακριβώς στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4 το πρωί ξημέρωμα Σαββάτου στο αυτοκίνητο μάρκας BMW ιδιοκτησίας του πατέρα του. Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου ήταν σταθμευμένο στην οδό Ροζού και απέναντι από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει η οικογένεια Δαλούκα.

Υπενθυμίζεται ότι το σκάνδαλο για στημένα παιχνίδια ξέσπασε μετά από καταγγελίες του κ. Δαλούκα, περί εκβιασμού του ιδίου και της οικογενείας του από τον τότε πρόεδρο της Ολυμπιακού Βόλου, Α. Μπέο, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος για την ίδια υπόθεση.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν να καταστραφεί το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου και να σπάσουν τα τζάμια διπλανού καταστήματος. Η έκρηξη ήταν ισχυρή, με αποτέλεσμα να βγούν οι ένοικοι των πολυκατοικιών στα μπαλκόνια τους, ενώ αμέσως έτρεξε στο σημείο και ο φρουρός της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Το κτύπημα με εκρηκτικό μηχανισμό είναι το δεύτερο μέσα σε ένα δύο ημέρες.

Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής έγινε η πρώτη έκρηξη στον οδό Κοραή όπου βρίσκονται τα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου Θύρα 3 όπου προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Στον τόπο της έκρηξης βρέθηκαν πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας οι οποία συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία, ενώ πήραν υπολείμματα του μηχανισμού που εξετάζονται αν είναι ίδιου τύπου με αυτόν που τοποθετήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της Νίκης Β. Οι δύο εκρήξεις ανησύχησαν τις αστυνομικές αρχές που φοβούνται ότι ανοίγει ένας κύκλος επιθέσεων από οπαδούς αντίπαλης ομάδας της Νίκης.

Οι ανακρίσεις συνεχίζονται με κάθε μυστικότητα, ενώ το αυτοκίνητο του Γ.Δαλούκα μεταφέρθηκε από την Αστυνομία σε ειδικό χώρο και εξετάζεται από ειδικούς για να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στους δράστες των εγκληματικών ενεργειών.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook