Το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα είναι ένας σύζυγος ερωτευμένος με τη γυναίκα του είναι εμφανές σε όλους από τον ρομαντικό εναρκτήριο χορό τους τον Ιανουάριο του 2009. Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους; Η Μισέλ Ομπάμα εξομολογήθηκε ότι η συνταγή της ευτυχίας στον έγγαμο βίο της με τον πρόεδρο Ομπάμα είναι το... άφθονο γέλιο.

Όπως αποκάλυψε, ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας άνθρωπος που γελά αρκετά και αυτό φέρνει αποτελέσματα, παρά το πολύ άγχος και την πίεση της ζωής στον Λευκό Οίκο.

«Νομίζω ότι στο σπίτι μας, δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας και πολύ στα σοβαρά. Πιστεύω ότι το γέλιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί ενωμένος ένας γάμος. Εμείς ακόμα ανακαλύπτουμε τρόπους για να διασκεδάζουμε» τόνισε η Μισέλ Ομπάμα. Συμπλήρωσε ότι «πολλοί από αυτούς είναι ιδιωτικοί και προσωπικοί. Αλλά παραμένουμε χαμογελαστοί μεταξύ μας και αυτό είναι καλό».

Χαρακτήρισε, επίσης, τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ως έναν άνδρα ρομαντικό. «Ο Θεός να κρατάει τον ρομαντισμό ζωντανό, ακόμα και μέσα στο Λευκό Οίκο» είπε.