Μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Άρη και Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ κατάφερε το Σάββατο το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» να επιστρέψει στις νίκες με τον καλύτερο τρόπο παίρνοντας μια πανάξια νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 την ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 2-0 στην έδρα της τον Ολυμπιακό.

Η κρητική ομάδα δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος όπου είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και στην σωστή δημιουργία φάσεων , όμως με ένα ξέσπασμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να πετύχει μια ευρεία νίκη επί του αντιπάλου της που έδειξε μια μέτρια εικόνα .

Ο Σίσιτς ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον ΟΦΗ στο 51΄ όταν ο Σουμπίνιο εκτέλεσε πλασαριστά το κόρνερ από τα δεξιά προς τον Παπουλή αυτός έβγαλε την σέντρα και ο Σλοβένος μέσος του ΟΦΗ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χακόμπο για να γίνει το 1-0.

Το γρήγορο γκολ έδωσε άλλο αέρα στους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου που αναζήτησαν άμεσα ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έφερνε ακόμη πιο κοντά στο τρίποντο της νίκης.

Αυτό το πέτυχαν στο 57΄ όταν ο Σίσιτς εκτέλεσε ένα φάουλ με πολύ δύναμη έξω από την περιοχή ο Χακόμπο έκανε ασταθή απόκρουση ο Μπουλούτ πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να σώζει και πάλι αλλά να στέλνει την μπάλα στον Παπουλή που με πλασέ σε κενό τέρμα έκανε το 2-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του φετινό γκολ με τον ΟΦΗ.

Μετά το 2-0 ο Αστέρας ανοίχτηκε για να μπορέσει να μειώσει σε 2-1 και να ξαναμπεί στο ματς και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 63΄ σε φάουλ του Ροτζέριο που πέρασε μόλις άουτ και στο 81΄ με το σουτ του Χούλιο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ρόι Κάρολ.

Και αφού ο Αστέρας δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ στις ευκαιρίες που το δόθηκαν ο Ζόρντι Λόπεθ που είχε περάσει αλλαγή στο 84΄ στην θέση του Σουμπίνιο έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα κάνοντας το 3-0 στο 91΄ και πετυχαίνοντας και το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης. Ο συμπατριώτης του Χόρχε Λόπεθ σέντραρε από τα αριστερά και ο έτερος Ισπανός μέσος του ΟΦΗ με ένα σουτ βολίδα στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χακόμπο.

ΟΦΗ : Κάρολ, Γαλανόπουλος , Μπουλούτ (82΄Βάντο), Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο (84΄Ζ. Λόπεθ), Παπουλής, Σίσιτς (68΄ Χ. Λόπεθ), Μάντζιος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χακόμπο, Φορμίκα, Μπαρτόλινι, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Χουανίτο, Ράγιος (66’ Μπακασέτας), Άλβαρες (56’ Χούλι), Ουσέρο (36’ Μπρέσκα), Ροτζέριο, Περόνε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook