Με τον διαιτητή Σελίμο και τις αποφάσεις του τα είχε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου ο οποίος έκανε λόγο για φαινόμενα που επαναλαμβάνονται.

Στον αντίποδα ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι η ομάδα του ήταν η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν παρακολουθείτε τα παιχνίδια του Εργοτέλη θα δείτε την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα. Αν τα δείτε αντικειμενικά τα πράγματα θα το καταλάβετε. Αν έχετε άλλη αντίληψη για τις φάσεις μάλλον φοράτε μπλε και άσπρα γυαλιά. Αν δεν το αναφέρω δεν θα το γράψετε κάποιοι για τα πέναλτι. Κάθε Κυριακή κάποιοι δυστυχώς δεν τα βλέπουν».

Παρόλα αυτά όμως δήλωσε ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα: «Παρά την καλή προσπάθεια δεν πήραμε ούτε το βαθμό. Η στενοχώρια είναι διπλή γιατί συμβαίνουν γεγονότα κατά της ομάδας και δεν ξέρω το γιατί. Έγινε ένα παιχνίδι ανοιχτό με προϋποθέσεις για γκολ. Εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά τι να κάνουμε.

Δεν έγιναν πολλές φάσεις γενικά αλλά ο Ατρόμητος έκανε γκολ μία φάση που του παρουσιάστηκε. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι που είχαν και οι δυο ομάδες κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθούν. Δεν έγιναν πολλές ούτε για εμάς ούτε για τον αντίπαλο όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να βάλει το γκολ. Εμείς στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν δεν το κάναμε και χάσαμε.

Προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε την υπεροχή μας στο ψηλό παιχνίδι. Αυτό έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και είναι λογικό να παίξεις έτσι από την στιγμή που κλείστηκε ο Ατρόμητος».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης τόνισε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη. Στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί και στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και στις μονομαχίες, ενώ το διαχειριστήκαμε καλύτερα και στην τακτική. Ήταν ένα δύσκολο ματς, περιμέναμε διαφορετικό τον Εργοτέλη, μια ομάδα που μας έχει συνηθίσει θα έχει κατοχή της μπάλας και να μας δημιουργεί προβλήματα, σήμερα πήγε σε μεγάλες πάσες τις οποίες άψογα χειρίστηκαν οι κεντρικοί μας αμυντικοί. Φτάσαμε τώρα στους 20 πόντους που είναι επιτυχία για εμάς και τώρα έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια για να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη συγκομιδή στον πρώτο γύρο».

Για τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε η ομάδα του με τα όσα έγιναν με πρωταγωνιστή τον ίδιο, ο τεχνικός του Ατρομήτου ανέφερε: «Μια ήττα όπως και αν έρχεται σε θυμώνει και σε νευριάζει, από εκεί και πέρα είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ότι υπάρχουν και οι ήττες και πως θα τις διαχειριστούμε. Υπήρξε ηρεμία από την αναστάτωση που προκάλεσα εγώ ο ίδιος στην ομάδα και οι επόμενες ημέρες κύλησαν ήρεμα. Η ηρεμία πολλές φορές βλάπτει… Ίσως και οι δύο πλευρές να έκαναν λάθη, αλλά ούτε ο Σπανός θα αλλάξει γνώμη για εμένα, ούτε εγώ για αυτόν. Έχουμε μια καλή σχέση που θα παραμείνει ακόμα και όταν φύγω από την ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook