Με ανακοίνωσή της αργά το βράδυ η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά κάνει κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων για να δώσει βροντερό «παρών» στα Περιβόλια και στην αναμέτρηση της Κυριακής (4/12-15.00) με τον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η στιγμή που το παρελθόν θα συναντήσει το παρόν και το μέλλον του ιστορικότερου αθλητικού συλλόγου των Χανίων. Του συλλόγου που πορεύθηκε πάντοτε με αξιοπρέπεια και καθαρότητα και έτσι καθιερώθηκε στη συνείδηση των Χανιωτών. Η στιγμή της δικαίωσης για όσους δεν έχασαν ποτέ την πίστη τους για την επιβίωση του ΑΟΧ και επέλεξαν συνειδητά τη συλλογική καθημερινή προσπάθεια. Για τους εκατοντάδες επιχειρηματίες και απλούς Χανιώτες που από το υστέρημα τους έγιναν οι αιμοδότες της αναγέννησης του ΑΟ ΧΑΝΙΑ.

Αύριο (σ.σ. Κυριακή) στις 15.00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Περβόλια.Μετά από προσπάθεια τεσσάρων μηνών και απουσία ακόμα μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος ο Α.Ο.Χανιά, το ανάχωμα υπερηφάνειας της πόλης των Χανίων, επιστρέφει σε αυτήν για επίσημο αγώνα.

Σε 90 λεπτά η ομάδα μας θα έχει τη δυνατότητα να ενώσει ξανά το σύνολο των Χανιωτών, να ξυπνήσει μνήμες, να δικαιώσει τις προσδοκίες των χιλιάδων Χανιωτών που την αγαπούν και την υποστηρίζουν, όπου και αν βρίσκονται.

 Καλούμε τους Χανιώτες φιλάθλους να είναι εκεί.Να ενώσουν τη φωνή τους με τον παλμό των παικτών μας, να τους χειροκροτήσουν, να τους δώσουν με ενθουσιασμό αλλα και υπομονή την ώθηση για τη νίκη.Να μετουσιώσουν το σύνθημα μας \”Μια πόλη, Μια ομάδα, Χανιά\” σε πράξη και προοπτική.Γιατί το μπλέ και το λευκό δε θα πάψουν ποτέ να αποτελούν τα αθλητικά χρώματα των Χανίων.

Αύριο (σ.σ. Κυριακή) όλοι στο γήπεδο!».

Λευτέρης Αντωνακάκης

  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook